Marry-inge organiseert meetings, incentives en events op maat

Het doel van elke meeting, reis of event is anders. Om een passend voorstel te kunnen creëren, is het belangrijk om vooraf de wensen en doelstellingen te bespreken. Hiervoor neem ik graag contact op, dit kan telefonisch of ik kom bij je langs.

Je ontvangt vervolgens een voorstel op maat, rekening houdend met alle wensen, het budget en de mogelijkheden.

Voor het uitwerken van het concept kun je rekenen op een uitgebreid netwerk van betrouwbare, flexibele en inspirerende leveranciers, kennis van bijzondere meeting locaties, hotels, sprekers, entertainment etc. zowel in Nederland als in het buitenland. Mijn ervaring en expertise zorgen voor een creatief en passend voorstel. Geef je liever de organisatie en uitvoer van het event uit handen? Ik bespreek graag samen de mogelijkheden.

Soms is het handig om vooraf gezamenlijk een inspectie in te plannen. Tijdens deze inspectie worden de eventuele uitdagingen zichtbaar en ontstaan vaak de mooiste ideeën. Het event krijgt de juiste invulling en vorm. Vervolgens stel ik een uitgebreid draaiboek samen, waarin het event en alle afspraken tot in de kleine details wordt beschreven.

Van creatie en de planning tot de uitvoer; ook dit is bij mij in goede handen. Vol energie, met oog voor detail en een persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat alles loopt volgens de planning. Hierdoor kan jouw aandacht volledig uitgaan naar de deelnemers en het doel van het event. 

Uiteraard ben ik naast mijn eigen projecten ook in te zetten op project of interim basis.

Denk hierbij aan een zakelijke meeting, een relatie bijeenkomst, een training of kick-off. Belangrijk is om de juiste locatie en setting te creëren waardoor de content van de meeting het beste tot zijn recht kan komen.

Logistieke planning en organisatie zijn belangrijk. Ook de bereikbaarheid, vervoer, techniek en AV, interessante sprekers, ice-breakers en passende catering zijn belangrijke onderdelen van een meeting. Graag neem ik de regie over zodat jouw aandacht geheel bij de genodigden kan zijn.

Een incentive is vaak een beloningsreis of relatiereis, binnen Nederland of naar het buitenland. Vaak gaat hier een motivatietraject aan vooraf. Want wat is een betere stimulans om de doelstelling te halen dan een mooie reis als beloning? Er zijn zoveel mogelijkheden voor het organiseren van een incentive! De organisatie van een incentive reis kost veel tijd en daar kan ik juist bij helpen!

Gaat de voorkeur uit naar een zon of sneeuw bestemming? Met de bus, trein of vliegtuig? Back to basic of juist luxe. Graag stel ik een verrassend programma samen, vol WOW momenten!

Het jaarlijkse personeelsfeest, een jubileum, een sportdag, een personeelsuitje, een product lancering, een opening, een mooi diner met relaties; dit zijn slechts een paar voorbeelden van events die ik kan organiseren.

Events voor 10 tot 1000 personen, op een superluxe jacht, een rooftop bar, op het strand of juist heel intiem in een mooie tuin. Of waarom niet de lunchruimte van het kantoor ombouwen tot een fantastische feestlocatie? Alles is mogelijk! In combinatie met het juiste entertainment en verrassende elementen wordt het event een groot succes!

Naast mijn eigen projecten ben ik ook inzetbaar als freelance event manager op locatie, op project of interim basis of in samenwerking met andere event bureaus.

“Marry-Inge is voor ons een hele belangrijke sparring partner als het gaat om de inhoud. Bovendien verzorgt zij alles tot in de puntjes”

Marlies Rienks – amsterdam&partners

wat kan ik voor jou betekenen?

3 + 9 =