Oké, heel eerlijk, grote live bijeenkomsten zie ik, uitzonderingen daargelaten, voorlopig nog niet gebeuren. De huidige ontwikkelingen zijn te onzeker. Daarom snap ik heel goed dat bedrijven afwachten wat er de komende maanden gaat gebeuren, voordat ze hun jaarlijkse relatie, netwerk bijeenkomst of product lancering plannen.

KLEIN IS FIJN & VERBINDT
Aan de andere kant kunnen we niet wachten om elkaar weer live te ontmoeten! Ik merk dat er meer vraag is naar unieke locaties waar je met kleinere groepen op een veilige manier kan samenkomen. Denk aan die teammeeting in een gave inspirerende omgeving, juist nu iedereen nog steeds veel vanuit huis werkt. Dan zoek je een plek om elkaar na de vakantie periode weer te ontmoeten voor een borrel of team overleg, om bij te praten of te brainstormen. Vooral als dit met een klein groepje mensen is, is de verbindende factor vele malen groter!

MOOIE EN UNIEKE PLEKJES
We hebben zoveel mooie locaties in Nederland om evenementen met impact te organiseren, voor elk budget! Uiteraard alles op gepaste 1.5 meter afstand. Ik ga hier regelmatig wat leuke en inspirerende locaties met jullie delen.

BACK TO BASIC
Zoals bijvoorbeeld de business caravan, met standplaats in het groene hart, vlakbij Utrecht. Heerlijk buiten, met verschillende picknick tafels, proeverij & catering mogelijkheden. Back to basic maar toch voorzien van alle faciliteiten zoals WIFI, goede koffie etc. Deze locatie leent zich perfect voor een mastermind of brainstorm sessie, je kunt zelfs schrijven op de ramen! Helemaal leuk in combinatie met een creatieve workshop. Wat dacht je van een fotografie workshop of een duik in een ijsbad volgens de Wim Hof methode.

AFSLUITEN IN STIJL
Sluit de dag af met een knisperend kampvuur. Een storyteller, gitaar erbij, lekkere hapjes en drankjes en het wordt een mooie avond. Zo’n event waar nog lang over nagepraat gaat worden!

ALTIJD EEN PLAN B
Wordt het minder mooi weer dan gehoopt, dan plaatsen we een mooie stretch tent of maken gebruik van de vergaderruimte van de boomgaard.

Geef mij aan waar jij specifiek naar op zoek bent. Ik weet zeker dat ik je kan helpen. Of weet/heb jij een locatie die ik echt gezien gezien moet hebben? Laat het mij dan ook weten!!

#businessevents #business #meeting #events #impact #duurzaam #teammeeting #brainstorm #uniek #teambuilding #netwerk #onboarding #netwerkbijeenkomst #businesscaravan #ontdeknederland #verrassend #eventmanager #denkeninmogeljkheden #verbinden