INSPIRATIE OPDOEN
Mijn idee was om naar de IMEX te gaan in Frankfurt. Een grote wereldwijde vakbeurs voor event planners en travel managers. Eigenlijk een soort vakantiebeurs maar dan echt gericht op zakelijke reizen en meetings. Volop inspiratie hier; verrassende event technologieën, kennismaken met nieuwe hotels en op zoek naar originele programma ideeën.

EN DAN GAAT HET MIS
Met veel zin, een agenda vol afspraken en genoeg visitekaartjes ben ik op weg naar Schiphol. Onderweg ontvang ik het eerste berichtje.. vlucht vertraagd.. oké, dat is vervelend maar genoeg koffie op Schiphol dus dat komt wel goed. Bij de gate aangekomen blijkt de vlucht helemaal niet te gaan en ook de volgende vlucht is geannuleerd. Nu wordt het wel vervelend..

Het was een chaos op Schiphol. Lange rijen, mensen boos en zoekende naar oplossingen. Gelukkig weet ik snel mijn weg te vinden. Maar stel je voor dat je hier met je groep staat! Behalve dat het heel vervelend is, loopt je hele programma ‘in de soep’.

EXTERNE RISICO’S
Weken ben je bezig geweest met de voorbereidingen van jouw event of reis, alles is perfect geregeld. Helaas zijn het juist de externe factoren die ervoor zorgen dat alles anders loopt dan gepland. Hierdoor kun je een hoop extra kosten moeten maken of heb je kosten gemaakt voor iets waar je geen gebruik van kunt maken.

GELUK BIJ EEN ONGELUK
Een professionele event manager zorgt in overleg voor een aangepast programma. Dit is al een hele geruststelling. Maar vergeet ook een goede evenementen verzekering niet, deze dekt in veel gevallen de extra gemaakte kosten. Zowel vooraf maar ook tijdens het event of de reis. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met mij op! Gelukkig had ik nog genoeg tijd op de IMEX om bij te kletsen, leuke mensen te ontmoeten en veel nieuwe ideeën op te doen. Ook hier vertel ik je graag meer over!