Elkaar weer echt in de ogen kunnen kijken, zonder scherm ertussen. Alle neuzen weer dezelfde kant op. Na een periode vol met online webinars, Zoom meetings en digitale bijeenkomsten is het zo fijn om weer live bij elkaar te kunnen zijn. Even weg van de laptops en thuiswerkplekken. Op zoek naar een inspirerende omgeving. En waar kan dat beter dan op de Wadden? Gelukkig, het mag het weer! En zelfs met de 1,5 meter regel is er hier zoveel mogelijk. Precies “wad” je zoekt!

Naast de reguliere ferryboot is het ook mogelijk om met een “eigen” boot naar de eilanden te varen. Misschien kunnen jullie de tijd aan boord besteden aan die ene presentatie die toch nog even gehouden moet worden. Zodat eenmaal aangekomen op de bestemming, er alle tijd is voor een verrassend programma.

Onze eigen mooie eilanden hebben zoveel te bieden! Gaat de voorkeur uit naar een “back to basic de luxe” gevoel? Waarom dan niet een “glamping” event midden in de natuur? We kunnen de VIP tenten voorzien van echte matrassen, met heerlijk beddengoed en van die zachte hotel handdoeken. Of toch liever een echt dak boven het hoofd? Ook dat kan natuurlijk. Alle eilanden bieden verschillende soorten hotels, van kleinschalig tot groot en van eenvoudig tot luxe. Waarbij Texel en Terschelling wel het meeste aanbod hebben, daarna gevolgd door Vlieland. Zelfs een combinatie is mogelijk. Wat de voorkeur ook heeft, we vinden zeker altijd iets wat bij jullie groep past.

Voor de inhoud van het programma is het goed om het doel van het event te kennen. Ligt de nadruk op teambuilding? Of is het een beloningsreis voor het harde werken de afgelopen periode? Misschien gaat het dit keer juist om een hei- of strategiesessie? Ik denk graag met je mee over de invulling!

Een meeting in een van de duinpannen gevolgd door een lunch van lokale producten. Om vervolgens met een strandjutter op zoek te gaan naar echte strandvondsten in combi met een beach clean-up. Een mooie link naar een stukje bewustzijn en duurzaamheid, toch? Over duurzaamheid gesproken, de bierbrouwerij op Vlieland is een goed voorbeeld. Het ambachtelijke bier wordt gebrouwen met behulp van hun eigen water- en energiebronnen. En waarbij er zoveel mogelijk gewerkt wordt met eilander producten. En dat proef je!

Is er meer behoefte aan actie? De stoere rib boten zorgen voor een spectaculaire tocht, met misschien wel zeehonden spotten onderweg. Rondom het thema water is er zoveel te doen; (culinair) wadlopen, kanoën, suppen, zeilen of raften. Maar vergeet ook de mogelijkheden op het land niet! Voor de sportievelingen kunnen we Beach Games, strandzeilen, GPS-, mountainbike, beach bikes tours of kite clinics organiseren.

Als de avond valt en de laatste boot naar het vasteland vertrokken is, geeft dat mij altijd een extra speciaal gevoel. Hoogste tijd voor een BBQ op het strand, gevolgd door kampvuur sessie. Dans je liever met blote voeten in het zand tijdens een mooi strandfeestje? Ik weet je te verrassen met de leuke plekjes!

Ontdek de (kook) kunsten van je collega’s tijdens een kook clinic! Of wat dacht je van een Dark Sky Night met een luxe diner op een verrassende locatie in combinatie met een nachtelijke excursie door een echte sterrenkundige. In de ochtend een yoga sessie of bootcamp les en iedereen kan er weer tegenaan.

Er is zoveel te doen & mogelijk. Eén ding is zeker: er wordt nog lang nagepraat over jullie event want de Wadden hebben absoluut de WOW factor!