New York, New York, the city that never sleeps… wie wil daar nou niet heen? Een fantastische bestemming om het personeel te belonen voor het harde werken en goede resultaten. Of maak indruk op jullie relaties! Neem ze mee en laat ze kennis maken met deze mooie stad.

TIJDWINST
Er zijn tegenwoordig zoveel vliegmaatschappijen die naar New York vliegen, waardoor de ticket prijzen een stuk lager liggen dan de jaren hiervoor. En door het tijdsverschil “win” je op de dag van aankomst tijd. New York is booming, vol enorm leuke hotels en restaurants. Het is gewoon lastig om een keuze te maken uit de leuke en upcoming wijken en hotels.

HOTSPOTS
En één ding is zeker, een paar lekkere schoenen of sneakers is een vereiste! Spring op de fiets, voel & beleef Central Park en verras de groep met een gezonde picknick. Ontdek het sprankelende Jumbo in Williamsburg, aan de overkant van over de Brooklyn Bridge. Vanaf hier zijn er verschillende hippe locaties met rooftop bars met een fantastisch mooi uitzicht over Manhattan. Uiteraard mag een bezoek aan een baseball wedstrijd niet ontbreken, compleet met hotdogs en baseball caps. Spannende speakeasy bars, Jazzy clubs en hippe restaurants zorgen voor genoeg vertier in de avond. Een highlight tour langs Times Square en door Manhattan met aansluitend een bezoek aan het indrukwekkende Ground Zero mag eigenlijk niet ontbreken in het programma.

HIGHLIGHT OF HIGHLINE
En over highlights gesproken.. maak een wandeling over de Highline van New York; het oudste spoor dwars door de stad welke door een Nederlandse architect is omgebouwd tot stadspark, ook een mooie locatie voor een groepsfoto, instaproof! En dan heb ik het nog niets eens gehad over die helikoptervlucht, een luxe diner cruise over de Hudson River, in stretch limo’s richting Broadway of een cooking class wie de lekkerste hamburger kan maken. Er wordt zeker nog lang nagepraat over deze reis!