De duinen, het zand en de zee… een bezoek aan het strand maakt mij altijd blij. Het liefst tijdens zo’n heerlijke warme dag, waarbij je wel een verfrissende duik in de zee moet nemen. Zo’n dag die eindigt met een fantastische zonsondergang en een lange zwoele avond. Maar ook in de winter of juist tijdens een stormachtige dag is het aan zee waar ik mijn hoofd lekker leeg kan laten waaien. Niet voor niets woon ik op fietsafstand van zee!

ONTDEKKINGSTOCHT
In deze meivakantie hebben we met het gezin een paar dagen de Zeeuwse kust bezocht. En natuurlijk kan ik het niet laten om wat leuke locaties te ontdekken, die ook voor groepen interessant zijn. En zo ontdekte ik de beach club Natural High. Eigenlijk niet ver van Rotterdam dus heel centraal gelegen. Waarom een verblijf in Rotterdam niet combineren met een dagje strand?

COMBI STAD & STRAND
Beach club Natural High ligt aan de Brouwersdam, wat bekend staat om het breedste strand van Nederland. Plek genoeg dus om hier met een grote groep in actie te komen! Ter land, ter zee of in de lucht, het kan hier allemaal. Denk aan een clinic powerkiten, kitesurfen of de golfen bedwingen tijdens het golfsurfen. Ben je voor jouw event meer op zoek naar teambuilding dan kunnen we hier een Beach Challenge organiseren, die zorgt voor nieuwe samenwerkingen en inzichten. Of een yoga sessie op het strand met uitzicht op zee, dat is toch veel fijner dan in een sportschool!

ONVERGETELIJK
Wij hebben heerlijk gegeten bij Natural High. En zeker voor groepen is hier ook van alles mogelijk. Maar eigenlijk is een BBQ op het strand toch wel de mooiste afsluiting van een dag vol actie. Met een DJ die de achtergrondmuziek langzaam in die de avond verandert in een swingend strandfeest. Daar wordt toch elke groep blij van! En dan het liefst op zo’n heerlijke zwoele avond…