Maak kennis met...

Mijn naam is Marry-Inge de Vries. Ik hou van reizen en het plannen ervan, van de wereld ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten, de zee en het strand én lekker eten! Ik ben altijd op zoek naar interessante en nieuwe bestemmingen, verrassende locaties en inspirerende ideeën. Ik ben een regelaar, het organiseren zit echt in mijn DNA. Ik krijg er veel energie door en ik word er heel blij van.

Na een aantal jaar op verschillende vakantie reisbureaus te hebben gewerkt, ben ik gaan werken voor een zakelijke reisorganisatie. Hier heb ik mij gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke groepsreizen, (internationale) meetings, incentives en events. Met veel plezier kijk ik terug op bijzondere projecten zoals bijvoorbeeld de Interparlementaire conferenties rondom het Europees Voorzitterschap in de Ridderzaal of de bijeenkomst van de NATO PA in het Worldforum in Den Haag. Voor beide projecten maakte ik als event manager onderdeel uit van het projectteam.

Veel verschillende events heb ik georganiseerd, kleinere en grote projecten, van 10 tot 1000 personen. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Na 18 jaar werd het tijd om onder mijn eigen naam te beginnen.

De uitdaging is om elke keer de juiste setting te creëren waarin een event optimaal tot zijn recht komt. Een event of incentive waar de deelnemers na afloop vol enthousiasme op terug kijken. En heel belangrijk; waarbij het vooraf gestelde doel wordt bereikt! Want een event is geen doel op zich maar een middel om het resultaat te bereiken.

De juiste voorbereiding, waarbij het aankomt op goed meedenken, plannen, verbinden, organiseren en het uiteindelijke resultaat. Ontzorgen door een persoonlijke aanpak, in combinatie met oog voor detail en een dna vol organisatie skills, dat is waar ik mijzelf in herken!

Let’s plan your event, stress free!

"Alles is heel vlot verlopen en ik was erg blij dat jij er was, Marry-Inge. Je hebt alles ter plekke prima georganiseerd zodat ik, samen met de groep, ten volle kon genieten." 

Ruth - Global Gas & Oil company

                                                                

Wil jij ook de organisatie van een event uit handen geven?

Ik denk graag mee over de invulling en organisatie van het event, meeting, personeels- of incentive reis. Laat je contact gegevens achter. Onder het genot van een kop koffie kunnen we alle mogelijkheden met elkaar bespreken.