Weet je wat ik nou zo leuk aan mijn werk vind? Om te zien hoe alle ideeën die je hebt over de invulling van een event uiteindelijk samenkomen tot één geheel. En het allerleukste is dan om tijdens het event te zien én ervaren hoe goed het uitpakt en alles klopt! Vrolijke gezichten en een happy opdrachtgever! Dit event in Amsterdam was weer zo’n leuke waar ik heel blij van word!!

Amsterdam The Style Outlets
Deze week staat in het teken van het event van mijn opdrachtgever Neinver, die ervoor zorgt dat we straks bij Halfweg een mooi nieuwe outlet centrum kunnen bezoeken. Eind 2020 opent de Amsterdam The Style Outlets hier namelijk de deuren. Om de verschillende “brands” alvast kennis te laten maken met de locatie en omgeving nodigt Neinver hun relaties uit voor een mooi VIP event.

Uiteraard beginnen we met het bezoek aan het bouwproject, waar al hard gewerkt wordt. De contouren van het centrum zijn al goed te zien en het wordt enorm! Het slechte weer nodigt niet uit voor een wandeling over de bouwplaats zelf. Maar tijdens de heerlijke lunch van Spoon kunnen we vanuit de naast gelegen Silo het bouwproject goed van grote hoogte bewonderen.

RUM TASTING
Daarna is het tijd om Amsterdam te proeven en ervaren. Wat niet veel mensen weten, is dat Amsterdam een echte rum distillery rijk is. En rum is de nieuwe gin wordt gezegd! Reden genoeg om de Spirited Rum Union  te bezoeken. De eigenaar Ruben vertelt vol passie over zijn liefde voor rum en het idee achter dit leuke bedrijf. Met nog meer enthousiasme maken we een tour door het bedrijf en gaan vervolgens zelf aan de slag. Er zijn heel wat nieuwe rum flavours samengesteld, wie weet ziet er wel een nieuwe favoriet tussen!

ALL ABOUT STYLE
We hebben even kort de tijd om te genieten van het geweldige design van Marcel Wanders in het Andaz hotel. Inspiratie genoeg achter het concept van dit mooie hotel. Het hotel, gevestigd in de oude bibliotheek van Amsterdam, heeft een ware metamorfose ondergaan en het is enorm leuk om groepen hier te laten overnachten. De hotelbar wordt tot laat in de avond ontdekt.

WELCOME ON BOARD
In de avond neem ik groep mee aan boord van de Dyos boot. Echt een paradepaardje onder de boten! De Dyos is een oude sleepboot die door de Nederlandse designer Osiris omgebouwd is tot een zeer sfeer- en stijlvolle salonboot, compleet met open haard! Net even anders en verrassend! Tijdens de boottocht is het gelukkig droog en het is een mooie avond voor een tocht door de grachten. Hapjes, drankjes, muziekje zijn aan boord en het zonnetje denken we er gewoon bij!

NIGHT TO REMEMBER
De vraag van Neinver was om een avond te organiseren waar men nog lang over zou napraten. Zo’n avond waar je bij geweest moet zijn en niet had willen missen. Zo’n avond is het ook geworden. En daar zorgde ook zeker de fantastische locatie van The Mayer Manor voor. Hier ga ik niet alle verrassende mogelijkheden over verklappen. Liever laat ik het jezelf ervaren en neem je mee!